Over ons

De Beer Bouwadvies is in 2012 opgericht door ing. Dick de Beer. Wij zijn een onafhankelijk, dynamisch en servicegericht bouwkundig adviesbureau die staat voor kwalitatieve en resultaatgerichte dienstverlening met een breed dienstenpakket tegen een gunstig tarief door het ontbreken van grote “overheadkosten”. Door een persoonlijke en professionele benadering bent u gedurende het gehele proces verzekerd van een gedegen en speciaal op u toegesneden advies en toepasbare oplossingen.

Om geen kostbare tijd te verliezen  is onze werkwijze  “to the point”, geen grote verhalen met veel ondoorzichtige wolken, wij komen direct tot de kern van de zaak zonder verdere omhaal. Voor ons is belangrijk het maken van heldere afspraken en het nakomen van afspraken. Wij houden u regelmatig op de hoogte van onze werkzaamheden of overleggen met u om tot optimale afstemming te komen.

Slogan van ons: Geen luchtige verhalen, maar doen wat je zegt.

Onder de knop: “diensten” kunt u een idee krijgen van onze dienstverlening, mogelijk staat uw vraag er niet bij, bedenk dat het slecht om een globale opsomming van onze dienstenpakket gaat. Hebben we de gevraagde expertise “niet in huis”, dan helpen wij u verder om in ons netwerk de juiste aansluiting te vinden.

Samenwerking, lidmaatschap met o.a. onderstaande bedrijven: